Over ons

BENVENUTO A “DA MICHELE”
WELKOM BIJ “DA MICHELE”

Oorspronkelijk afkomstig uit de streek Puglia in Italië, zijn wij in december 2015 hier in Heide Kalmthout gestart met onze pizzeria – ristorante “Da Michele” met 100% echte Italiaanse pizza.

Vanaf de eerste dag is onze filosofie om u hier net zo lekker te laten eten als in Italië, dus lekkere, verse ingrediënten op originele Italiaanse wijze bereid door ervaren Italiaanse chefs. Dit alles geserveerd in een ongedwongen en huiselijk kader.

In onze eigen zaak doen we dit uiteraard met Italiaanse passie en vakmanschap, dat zult u zeker proeven. De vele jaren keukenervaring in restaurants overal in Italië en andere Europese landen zijn hiervoor de basis geweest. In de menukaart vindt u tevens specifieke gerechten terug uit onze streek Puglia, welke wij u graag met trots willen laten proeven en leren kennen.

Wij danken u dat u voor ons heeft gekozen en hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Grazie mille!

Michele Strusi en het Da Michele team.

BUON APPETITO!
SMAKELIJK ETEN!

Marzia – Michele – Luca – Annarita

 

BELANGRIJK: ALLERGENEN INFORMATIE

Heeft u een allergie, intolerantie of vraag over de samenstelling of gebruikte ingrediënten van onze gerechten? Geef het vooraf door aan een van onze medewerkers. Graag wijzen wij u erop dat de samenstelling van onze gerechten per dag kan wijzigen. Voor vragen kunt u steeds terecht bij onze medewerkers.